Meaning Of Love II


glitter fantasy

IF you want to learn
to love better,
you should start
with a friend you hate...

WHEN someone loves you
the way he says your name
is different...

YOU know that your name
is safe in his mouth...



16 ulasan:

kawie2020 berkata...

ye betul tuh seperti kata napolean, berkasihlah ngan musuh kita barulah kita akan mencapai kemenangan...

pic yg awal tuh memang seksikan.. hehehehehehehe...

anaklaut berkata...

salam.......

terkejut saya memandang pic tu yang berkelip2..cantik sangat..

Riesna Zasly berkata...

eh eh akak baru perasan pic tu seksi... amboi tajamnya mata kawie...
ermmm haha

anak laut...
jgn terkejut bab lain sudah
hehe

Faarihin berkata...

indahnya cinta itu..

memang bersinar2 pic tu kak.. hehehe..

p/s: tajam sungguh mata brader kawie itu.. huhuhu..

Riesna Zasly berkata...

hahaha..
tu la...
akak nampak yang bersinar cantik tu jer..
yang lain kelam
hehe

berpinar2 menengok cinta tu kan farihin
hehe

nuansa pena berkata...

wao ada ya yang secantik pic itu secantik kata-kata yang dalam yang terangkai indah penuh makna!

Riesna Zasly berkata...

saya lagi cantik bung
mau lihat ?
hehehe

Riesna Zasly berkata...

saya lagi cantik bung
mau lihat?
hehe

secangkir madu merah berkata...

cinta itu indah memancar2 seperti gambar yg sensasi itu...

Riesna Zasly berkata...

sabor jer hehe

aNiSa hANg tUaH berkata...

love too powerful to deny

shashibhushantamare-kpsystem berkata...

mind boggling blog!!
i have to congratulate !

~PakKaramu~ berkata...

Salam ziarah dari Pak Karamu

imahlenggok berkata...

kan.. mak kalau nak bukak SPA akan call riena utk dptkan nama SPA sbb IDEA uols very the MERIAH!!

kawie2020 berkata...

halamak!!!! malunye kawie nih... hehehehehheehe...

ternyata kawie innosen... hehhehehehe

Riesna Zasly berkata...

boleh kak imah...
reena dulu pun 14 tahun experience dgn kosmetik dan spa... pernah keje dengan martha tilaar spa gak urus francais...ada ITEC.. untuk bincang urus spa pun boleh gak... skrg dah bersara la...

tak la... apelah nak malu lak
kan kartun jer tu haha