JOM KE SANA....

7 ulasan:

wan salmah berkata...

alaa, tahun ni x dpt gi pesta buku la.. yg beli sblum2 ni masih tak habis baca...

riesna,, akak ada baca penulisan riesna..wah...best la nama cikgu tu...hehe kalau dah terbit bagitau la insyaAllah akak order.. laras bahasa kamu bagus bangat..rasa kaya bahasa..

Riesna Zasly berkata...

hehe... tahu... akak jadi cikgu disiplin dalam karya riesna tu ya... sifu pun gelak masa edit itu hari..

insyallah kak, moga segera dapat siap edit dengan sifu karya tu.. penerbit pun dah tunggu...

miss u sis

Rizai Reeani berkata...

Akak ada buka booth ke pesta buku? Saya tak pasti bilalah nak ke sana. Huhu...

Riesna Zasly berkata...

pi la ridh... kumpul business kad penerbit... senang nak hantar manuskrip karya nanti...

sambil2 tu leh nengok buku2 style terkini...

akak tak bukak booth... tapi dok pakai kasut but la ni haha.. merepek jer cik adik comel nih hehe

wan salmah berkata...

penerbit pun dah tunggu? wah bagusnya..mmg best pun cerita riesna tu..elok kalu riesna masukkan puisi jgk dlm novel tang jiwang2 tu..

secangkir madu merah berkata...

ris, dah keluarkan novel? teringin nak baca hasil karya ris..bagitau nanti...

oh ya..meh ke blog akak ada award, suka suka je...jom..

mamawana berkata...

Pesta buku 2010.....sob..sob...sob...tak dpt gi.....